Laatste nieuws over Netflix

Komt Wonder Woman: 1984 op Netflix?

Komt Wonder Woman: 1984 op Netflix? Het verhaal van Wonder Woman 1984 is een bijzondere. De sequel van de succesvolle actiefilm zou in eerste instantie naar de Nederlandse bioscopen komen, maar dat gaat inmiddels niet meer door. In plaats daarvan is de film vanaf 31 maart te bekijken via diverse betaalde streamingkanalen, waaronder Pathe Thuis. Voor nu is er helaas nog geen zicht op de release van de film op Netflix.

Wonder Woman-sequel

Met Wonder Woman: 1984 heeft de succesvolle actiefilm Wonder Woman een sequel te pakken. In de film worden we meegenomen naar de jaren tachtig. Daar wordt Diana Prince geconfronteerd met de Koude Oorlog en komt ze tegenover de levensgevaarlijke Cheetah en zakenman Maxwell Lord te staan. Het zijn voor haar geheel nieuwe vijanden. De wereld staat er niet goed voor. Lukt het Wonder Woman opnieuw om de mensheid te redden?

Komt Wonder Woman: 1984 op Netflix?

Komt Wonder Woman: 1984 op Netflix? Helaas ziet het er niet naar uit dat Netflix er snel in slaagt om de rechten van Wonder Woman 1984 aan te kopen. Wellicht dat het de dienst op termijn lukt om er met de film van Warner Bros vandoor te gaan, maar voor nu liggen de rechten elders.

Warner Bros heeft er namelijk voor gekozen om de film eerst te lanceren via verschillende streamingkanalen. Dat betekent dat de film van 31 maart te koop is bij Pathe Thuis. Een week later, vanaf 7 april, is de film te huren.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Wonder Woman: 1984 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?