Laatste nieuws over Netflix

Komt Yellowstone op Netflix?

Komt Yellowstone op Netflix? De veelbesproken serie van Paramount met Kevin Costner in de hoofdrol heeft al heel wat seizoenen achter de rug. Maar kun je Yellowstone ook op Netflix gaan bingen?

Dramareeks Yellowstone over familie Dutton

In Yellowstone maken we kennis met de familie Dutton. John Dutton, gespeeld door Kevin Costner, is de grote baas van de familie. Ze bezitten de grootste ranch van de Verenigde Staten. En met veel geld.. komt ook veel drama! Het is dan ook niet vreemd dat de serie regelmatig in één adem wordt genoemd met Dallas en Dynasty. Waar Dutton probeert om de ranch op een eerlijke manier te runnen, staan er telkens gevaren voor de deur.

Eigen grond eerst!

Projectontwikkelaars die van alles met zijn grond willen doen, een indianenreservaat met hun eigen visie en het eerste Amerikaanse natuurreservaat Yellowstone National Park. Wat van ons is, is van ons. Dat blijft de gedachte van de familie Dutton. En ze zullen dan ook alles eraan doen om hun eigen grond en ranch te beschermen.

Vijf seizoenen Yellowstone

De serie Yellowstone is in 2018 gelanceerd. In eerste instantie was de reeks uitsluitend te zien in de Verenigde Staten. Inmiddels zijn er vijf seizoenen verschenen, waarvan de vijfde eind 2022 werd gelanceerd. Dat was wel het eerste seizoen dat direct te streamen was in Nederland.

Komt Yellowstone op Netflix?

Komt Yellowstone op Netflix is de vervolgvraag. Daar moeten we helaas negatief op antwoorden met een ‘nee’. Yellowstone is gemaakt door Paramount. In de Verenigde Staten wordt Yellowstone dan ook uitgezonden op Paramount+. In Nederland werkt het iets anders. Sinds oktober 2022 is de streamingdienst SkyShowtime beschikbaar. Hier waren de eerste vier seizoenen van Yellowstone op te zien en vanaf november 2022 kwam daar ook het vijfde seizoen bij.

Versnippering

Door de ontstane versnippering is de kans heel klein dat Yellowstone op Netflix beschikbaar komt. Iedere streamer zet zijn eigen films en series in de schijnwerper en er wordt steeds minder vergeven aan elkaar. Netflix zal dus niet in staat zijn om de rechten van Yellowstone te verkrijgen voor Nederland. Mogelijk komt hier in de (verre) toekomst verandering in, maar voorlopig lijkt dit uitgesloten.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?