Laatste nieuws over Netflix

Komt Zack Snyder’s Justice League op Netflix?

Komt Zack Snyder’s Justice League op Netflix? Zack Snyder werkt voor Netflix aan een gloednieuwe zombiefilm. Daarnaast is vanaf 8 april ook zijn film Justice League te bekijken via Pathe Thuis. De grote vraag is nu of we ons in de toekomst ook op mogen maken op de release van de film op Netflix. Op korte termijn lijkt dat in ieder geval niet te gaan gebeuren.

Justice League

Zack Snyder’s Justice League, ook wel omschreven als de Snyder Cut, laat de superheldenfilm van DC Comics zien op de manier zoals Zack Snyder het bedoeld had voordat hij de productie van de film verliet. Snyder verliet de productie van de film in mei 2017 nadat zijn dochter overleed. Voor die tijd al had het script grote veranderingen ondergaan.

In de actie-avonturenfilm draait het om Bruce Wayne. Hij is vastbesloten om de ultieme opoffering van Superman niet voor niets te laten zijn. Daarom maakt hij met Diana Prince een plan om een team van meta-mensen samen te stellen.

Komt Zack Snyder’s Justice League op Netflix?

Komt Zack Snyder’s Justice League op Netflix? Voor nu lijken we Zack Snyder’s Justice League niet snel op Netflix te hoeven verwachten. In plaats daarvan gaat de film op 8 april wel in première op Pathe Thuis. Ondertussen kunnen we ons op Netflix wel opmaken voor de release van nieuwe titels van Snyder.

De regisseur verliet Warner Bros tenslotte om bij Netflix aan de slag te gaan. Dat deed hij toen onder meer omdat er bij Warner Bros wel eens budgetproblemen waren. Binnenkort mogen we ons opmaken voor Army of the Dead. In die film vindt een overval plaats ten tijde van een zombie-apocalyps.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Zack Snyder’s Justice League op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?