Laatste nieuws over Netflix

Kondigt Netflix hier Harry Potter aan?

Harry Potter films Netflix

Het heeft er alle schijn van dat binnen afzienbare tijd Harry Potter op Netflix zal verschijnen. De streamingdienst stuurde vandaag een mysterieuze tweet, waar eigenlijk maar één conclusie uit valt te trekken.

Harry Potter in 2019 op Netflix?

Met de tekst Hé! Netflix wanneer komt Harry Potter nou eindelijk potverdorie??? !!!!!! is er een tweet de wereld ingeslingerd. Bij ieder woord is er een jaar genoemd en zo staan de uitroeptekens bij 2019. Dit suggereert dat nog dit kalenderjaar de films van Harry Potter naar Netflix komen.

Vorig jaar veel ophef rondom Harry Potter

Vorig jaar was er veel te doen rondom Harry Potter. De films kwamen toen naar Netflix… maar alleen in Frankrijk. De Franse tweets werden door Nederlandse media opgepikt met de aanname dat de films ook naar Netflix in Nederland zouden komen. Dit bleek niet het geval, wat in de tweet van vandaag ook een hint kan zijn naar de vraagtekens in 2018. Nu lijkt het er dus wel van te komen, alleen is het nog wachten op de officiële bevestiging van Netflix. Net zoals er ook nog geen lanceringsdatum bekend is gemaakt.