Laatste nieuws over Netflix

Krijgt Ozark een spin-off? “Dan is het een goed idee!”

Ozark is na vier seizoenen afgerond op Netflix. Het extra lange seizoen brengt het verhaal van Marty en Wendy Byrde tot een besluit. Maar is het nu echt gedaan met de serie? Of komt er misschien nog een spin-off? Dat laatste is zeker niet uit te sluiten.

Better Call Saul als voorbeeld

Zoveel is wel duidelijk aan de woorden van showrunner Chris Mundy. Ozark wordt regelmatig vergeleken met Breaking Bad. Deze iconische serie heeft de minimaal zo succesvolle prequel gekregen met Better Call Saul. Ozark zou ook een spin-off kunnen maken waarin volledig ingezoomd wordt op andere personages uit de serie dan de familie Byrde? Dat ziet Mundy wel zitten, zo laat hij optekenen op de Tudum-website van Netflix zelf.

Wereld van Ozark

“Als een spin-off een op zichzelf staand verhaal kan worden, dan is het een fantastisch idee. Want Ozark is een wereld waar ik echt van houd. De vier seizoenen die we gemaakt hebben met liefst 44 afleveringen voelt als een afgerond geheel. Het is niet gebouwd om nog ergens anders naar toe te gaan met het verhaal. Wel is er meer in de wereld van Ozark te ontdekken, dus als daar interesse voor is ben ik er klaar voor.”

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?