Laatste nieuws over Netflix

Kurt Russell keert terug in The Christmas Chronicles 2

The Christmas Chronicles 2 zal in 2020 verschijnen op Netflix. Vorig jaar was dit de kerstfilm van de streamingdienst, waarin Kurt Russell als kerstman een prachtig avontuur beleefde. Daarmee is het verhaal nog niet voorbij, want er was Santa nog veel meer.

Kerst moet gered worden!

In de basis was The Christmas Chronicles het standaard kerstverhaal. Door toedoen van twee kinderen die erin slaagden om de kerstman te spotten werd kerstavond een flinke chaos. De cadeautjes raakten zoek, de kerstman kwam in de gevangenis terecht en de kinderen moesten alles in het werk stellen om alsnog alle cadeautjes op tijd af te leveren. Op het nippertje kwam het uiteraard goed.

Familiefilm met actie, humor en muziek

Het werd een heerlijke familiefilm met actie, humor en muziek. Niet geheel toevallig was er een aardige vibe die ook in Home Alone te zien was. Chris Columbus was verantwoordelijk voor de regie van The Christmas Chronicles, net zoals hij dat al deed bij Home Alone en de eerste twee Harry Potter films. Nu keert de hele groep terug.

Kurt Russell en Goldie Hawn

Netflix heeft namelijk aangekondigd dat er een tweede film van The Christmas Chronicles zal verschijnen. Deze is aangekondigd voor het najaar van 2020. Kurt Russell is daarin opnieuw de kerstman. Goldie Hawn was in de eerste film al te zien in de laatste scenes als zijn vrouw en gezien de poster die is vrijgegeven zal ze in de tweede film een grotere rol vertolken. Grappig feitje is dat Russel en Hawn al sinds 1983 getrouwd zijn. Over de verdere cast is nog niets bekendgemaakt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?