Laatste nieuws over Netflix

Kutcher kondigt tweede seizoen The Ranch aan

The Ranch Netflix

Netflix lijkt zijn ideale sitcom te hebben gevonden en The Ranch keert dan ook terug. Begin deze maand verschenen de eerste tien afleveringen van de komedie met Ashton Kutcher en Danny Masterson in de hoofdrol. Kutcher heeft nu bekend gemaakt dat er een tweede seizoen zal komen, dat deed hij via Twitter met een speciale videoboodschap.

Dat wil dus gelijk betekenen dat er nog zeker zo’n dertig afleveringen van de Netflix Original-serie zullen verschijnen. Momenteel is alleen het eerste deel van seizoen 1 verschenen, de volgende tien episodes zullen in de herfst verschijnen. En in 2017 komen er dus nog veel meer afleveringen in het tweede seizoen. Dit maakte Kutcher samen met Masterson en Sam Elliott bekend via deze korte boodschap via Twitter.

The Ranch: Heerlijke onderbroekenlol

Kutcher en Masterson werkten al samen in That 70’s Show. Nu zijn de twee elkaars broers. Colt Bennett (Kutcher) keert na vijftien jaar terug op de boerderij van zijn familie. Hij is een uiteindelijk mislukte quarterback en besluit nu toch maar in het kleine dorp te blijven. Zijn broer Rooster (Masterson) heeft vader Beau (Elliott) altijd geholpen. Elliott is een typisch norse boer, die maar weinig goed vindt dat zijn zonen doen. Ondertussen maken Rooster en Colt daar waar mogelijk elkaar het leven zuur.

Naast werken op The Ranch zitten ze aan de bar. Moeder Maggie (Debra Winger) heeft namelijk een café en ondanks dat ze niet gescheiden is van Elliott woont ze wel alleen achter het café in een camper. Colt is dan wel mislukt in de grote mensenwereld als quarterback. In het dorp is hij nog altijd de held. Hij heeft de college namelijk aan de titel van de Staat geholpen. Eenmaal terug komt hij zijn jeugdliefde Heather tegen, maar die is uiteraard bezet. Colt papt zelf aan met de veel jongere Abby, maar als Rooster zich daar ook nog mee gaat bemoeien wordt het zowat met de minuut hilarischer.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?