Laatste nieuws over Netflix

La Casa de Papel komt met documentaire

De release van het vierde seizoen van La Casa de Papel zal niet onopgemerkt voorbij gaan. Er is nu namelijk naar buiten gebracht dat er behalve nieuwe afleveringen ook een special zal verschijnen.

Grote aankondigingen

Spaanse series en programma’s zijn wereldwijd een groot succes. Naast La Casa de Papel geldt dat ook voor onder meer Elité en Vis a Vis. Er zijn nu dan ook weer heel wat nieuwe producties aangekondigd. Daarbij een grote musical-competitie en diverse nieuwe dramaseries.

Documentaire over La Casa de Papel

Ook was er dus nieuws over La Casa de Papel. Het vierde deel van de serie over de succesvolle overvallers zal op vrijdag 3 april mondiaal worden gelanceerd. Dat zal niet het enige zijn, want er wordt momenteel ook een documentaire gemaakt over de succesreeks.

Dali-maskers en Bella Ciao

Op een redelijk kleine Spaanse zender begon de serie van Alex Pina, met in eerste instantie weinig reuring. Toen Netflix de serie oppakte en de afleveringen onder handen nam was een kaskraker geboren. Hoe dit is ontstaan, hoe de Dali-maskers overal opdoken en hoe een oude Italiaans strijdlied uit de Tweede Wereldoorlog (Bella Ciao) een wereldhit werd. Het zal te zien zijn in de La Casa de Papel documentaire. Ook deze zal op vrijdag 3 april worden gelanceerd op Netflix.

De beste Spaanse series op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?