Laatste nieuws over Netflix

La Casa de Papel nu al verlengd met vierde seizoen

La Casa de Papel is nog voor de release van het derde seizoen verlengd met een vierde seizoen. Dit heeft maker Alex Pina zelf bekendgemaakt tijdens een evenement in Spanje. De showrunner is druk doende voor Netflix, want de opnames van White Lines – de opvolger van La Casa de Papel – zijn ook in volle gang.

Opnames niet gestopt

De opnames van het derde seizoen van La Casa de Papel zijn uiteraard al afgerond. Daarmee leek de koek voorlopig op, maar zo nu blijkt hebben de opnames helemaal niet stilgelegen. Er is in één keer doorgewerkt voor het vierde seizoen. De opnames lopen tot en met augustus, waardoor er al flink wat werk is verzet. Het is dan ook niet helemaal duidelijk of het verhaal direct doorloopt, of dat er zoals bij het derde seizoen een compleet nieuw verhaal is.

Nog geen geheimen verklapt

Alex Pina wilde hier zelf niets over loslaten. Dit om de simpele reden dat het geheimen zou kunnen verklappen over het aanstaande derde seizoen. Dit derde seizoen zal op vrijdag 19 juli op Netflix verschijnen. De Spaanse serie werd na twee seizoenen overgenomen door Netflix en Pina werd zelfs exclusief gecontracteerd door de streamingdienst. Hij gaat meerdere serie maken, waarvan White Lines dus het eerste resultaat is.

La Casa de Papel seizoen 4

De trailer van het derde seizoen van La Casa de Papel is al verschenen. Daarin is duidelijk geworden dat er een nieuwe kraak zal plaatsvinden. Niet zo zeer om geld te verdienen, maar wel om keihard terug te slaan nadat de groep een flinke klap heeft moeten verwerken. Wanneer het vierde seizoen zal verschijnen is nog niet duidelijk. Wel lijkt het erop dat hier niet erg lang op gewacht hoeft te worden, omdat de opnames deze zomer dus al worden afgerond.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?