Laatste nieuws over Netflix

La Casa de Papel officieel verlengd? Bedenker schrijft aan vijfde seizoen

La Casa de Papel seizoen 3

Het vijfde seizoen van La Casa de Papel is officieel nog niet aangekondigd door Netflix. Dat is minimaal opvallend, aangezien in april de Spaanse serie wederom door het dak ging met het vierde seizoen. En tegelijkertijd was het verhaal allerminst afgerond. Nu lijkt het er toch op dat de fans zich geen zorgen hoeven te maken over Money Heist, want bedenker Alex Pina is alweer druk aan het schrijven.

Grote cliffhanger

Dat is maar goed ook, want het vierde seizoen van La Casa de Papel sloot af met een forse cliffhanger. De tweede kraak is nog altijd in volle gang en zal in een vijfde seizoen moeten worden afgerond. Het afgelopen half jaar waren er al veel geluiden dat er een vijfde seizoen zou komen. De makers zouden zelfs al vanaf oktober bezig zijn met de pre-productie van het verhaal.

Pina is aan het schrijven

Na totale stilte van een aantal maanden liet Alex Pina nu van zich horen. In de tussentijd verscheen White Lines van zijn hand en nu is de focus weer op La Casa de Papel. Hij is namelijk aan het schrijven, zo laat hij zelf weten via Instagram. Het lijkt de vooraankondiging te zijn voor het vijfde seizoen. De grote vraag is nu wel hoever het proces is. Zijn er voor de coronacrisis al opnames geweest, of alleen voorbereidende activiteiten. In het laatste geval zou het dus wel eens lang kunnen duren voor we nieuwe afleveringen zien, aangezien in Spanje lange tijd een volledige lockdown was en ook nu de opnames nog niet kunnen worden hervat.

Wil je direct weten wanneer er meer bekend is over La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?