Laatste nieuws over Netflix

Draait La Casa de Papel seizoen 3 om de Spaanse bank?

La Casa de Papel seizoen 2 Netflix

In spanning wordt er gewacht op het derde seizoen van La Casa de Papel. Vorige maand doken diverse acteurs opeens op in Florence en bleken er opnames te zijn geweest in de Italiaanse stad. Maar draait het verhaal van het derde seizoen toch weer om een klus in Madrid? Als we de geruchten mogen geloven wel!

Koninklijke Munt van Spanje

In de eerste twee seizoenen van La Casa de Papel draaide het allemaal om de grootste roof uit de geschiedenis, door zich op te laten sluiten in de Koninklijke Munt van Spanje. Een nieuw doelwit was uiteraard noodzakelijk voor het derde seizoen van de Spaanse hitserie en nu lijkt deze te zijn ontrafeld.

Een kluis 48 meter onder de grond

SpanjeVandaag meldt namelijk dat de Spaanse site Iague heeft weten te achterhalen dat de Spaanse Bank ditmaal het doelwit is, oftewel Banco de España. Opnieuw zal het geen gebruikelijke overval zijn, want er moet een bijzondere klus worden geklaard. De kluis van de Spaanse Bank ligt 48 meter onder het stadsplein en zou een ontzettend groot gebied bestrijken.

Plaza de Callao

De beveiliging is eveneens heftig, want de gangen rondom de kluis zouden met water gevuld kunnen worden dankzij de ondergrondse rivieren in Madrid. Een extra aanwijzing dat La Casa de Papel de kluis wil overvallen is dat er in januari op de Plaza de Callao een regen van valse bankbiljetten was. En laat de kluis nou precies onder dit plein liggen…

Geruchten rondom La Casa de Papel 3

Netflix heeft nog niets bekendgemaakt over de plannen van het derde seizoen van La Casa de Papel, voorlopig zijn dit dus slechts geruchten. Wel zal het derde seizoen dit kalenderjaar nog verschijnen. Wil jij als eerste weten wanneer La Casa de Papel seizoen 3 op Netflix staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!