Laatste nieuws over Netflix

La Casa de Papel seizoen 5: “Meest epische deel”

La Casa de Papel seizoen 5

La Casa de Papel keert nog één keer terug op Netflix voor gloednieuwe afleveringen. Met seizoen 5 nemen we echter ook meteen afscheid van de Spaanse hitserie. In aanloop naar de release van het laatste seizoen heeft maker Álex Pina zich uitgelaten over wat we mogen verwachten van de laatste afleveringen van de reeks.

Episch

Pina kijkt ernaar uit om te onthullen hoe de Spaanse serie eindigt. “Adrenaline zit in het DNA van La Casa de Papel. Iedere dertig seconden vinden er dingen plaats die de karakters storen, een draai naar actie. Die adrenaline, gemengd met gevoelens die voortkomen uit complexe en onvoorspelbare karakters, zullen voortduren tot het einde van La Casa de Papel. De bende wordt nu echter in onomkeerbare situaties geduwd, in een wilde oorlog: Het is het meest epische deel van alle delen die we hebben geschoten.”

Lissabon

Naast Pina sprak ook Itziar Ituño (Lissabon) over het naderende einde van de serie. “Ik denk dat het een succes is om de serie daar te beëindigen. En wie weet of het in de toekomst heroverwogen wordt? Ik ben een van degenen die denkt dat verhalen precies de juiste lengte moeten hebben om er niet moe van te worden. Dat het niet verandert in kauwgom die uitrekt totdat het breekt. Het is beter om mensen verlangend achter te laten, maar het zal me pijn doen…”

Seizoen 5

Netflix heeft nog niet bekendgemaakt wanneer we aan de slag kunnen met het slotseizoen van La Casa de Papel. De verwachting is voor nu dat seizoen 5 ergens in 2021 op Netflix wordt gelanceerd.

Wil je direct weten wanneer er meer bekend is over La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?