Laatste nieuws over Netflix

La Casa de Papel spin-off Berlin besteld door Netflix

Het einde van La Casa de Papel is nu dan toch echt in zicht. Op vrijdag 3 december kunnen we aan de slag met de allerlaatste afleveringen van de serie. Vlak voordat de serie ten einde komt op Netflix, is bekendgemaakt dat Berlin een eigen spin-off krijgt op Netflix. Daarmee gaat de droom van veel La Casa de Papel-fans in vervulling, want Berlin groeide in de afgelopen jaren uit tot een ware fanfavoriet.

Mysterieus

Om in stijl afscheid te nemen van La Casa de Papel verscheen de cast op dinsdag voor een Q&A sessie bij Palacio Vistalegre in Madrid. Daar kreeg Berlin de kans om bekend te maken dat het verhaal in een nieuwe vorm verder gaat met het achtergrondverhaal van Berlin. Buiten dat bekend werd gemaakt dat Netflix een spin-off heeft besteld waarin Berlin de hoofdrol speelt, is het verder nog mysterieus rondom de serie. Veel details rondom de serie zijn dan ook nog niet vrijgegeven.

La Casa de Papel spin-off Berlin naar Netflix

De laatste afleveringen van La Casa de Papel verschijnen op 3 december 2021 online op Netflix. Daarna zullen we het een tijdje moeten doen zonder de Spaanse hitserie, want de spin-off over Berlin staat pas gepland voor 2023. Ondertussen wordt er wel gewerkt aan een Koreaanse uitvoering van La Casa de Papel. Daarin wordt de rol van Berlin vertolkt door niemand minder dan Squid Game-acteur Park Hae-soo (Cho Sang-woo). Hieronder bekijk je de aankondiging van de Berlin spin-off.

Wil jij als eerste weten wanneer La Casa de Papel spin-off Berlin op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?