Laatste nieuws over Netflix

Eerste La Casa de Papel spin-off heeft titel: Money Heist: Korea – Joint Economic Area

La Casa de Papel is dan wel afgerond met het recent verschenen vijfde seizoen, het verhaal is nog lang niet klaar. Er wordt gewerkt aan mogelijke spin-offs en de eerste is al aanstaande. Een zogenaamde remake namelijk uit Zuid-Korea. De titel hiervan is nu vrijgegeven mét de eerste beelden.

Cast bekend

De cast voor de nieuwe serie werd eerder al bekendgemaakt. Nu is er ook een titel: Money Heist: Korea – Joint Economic Area Netflix. Eén van de bekende gezichten zal Park Hae-soo zijn, die we kennen als speler 218 uit Squid Game. Het eerste seizoen wordt nog dit kalenderjaar verwacht op Netflix, een releasedatum is nog niet vrijgegeven. Slechts de eerste beelden.

Nieuwe overval aanstaande

In La Casa de Papel werd de Koninklijke munt overvallen. In de Koreaanse versie zal een groep overvallers onder leiding van een slimme leider een overval proberen te plegen. En daarbij komen ze al snel voor grote uitdagingen te staan. Het is de vraag of de serie een complete kopie wordt of dat fans van de originele serie opnieuw hun hart kunnen ophalen.

Bekijk de aankondiging van Money Heist: Korea – Joins Economic Area

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?