Laatste nieuws over Netflix

La Casa de Papel: Staat de dood van El Professor voor de deur?

El Professor Netflix La Casa de Papel

Fans van La Casa de Papel kijken al een tijdje reikhalzend uit naar de release van het vijfde seizoen van de Spaanse hitserie. In de zomer van dit jaar werd duidelijk dat seizoen 5 ook meteen het slotseizoen wordt van de reeks. Daarin nemen we op misschien wel een heel verrassende manier afscheid van El Professor.

El Professor dood?

Op internet gaan inmiddels meerdere theorieën rond. Sommige fans verwachten dat El Professor vermoord wordt in de laatste afleveringen van La Casa de Papel. Of El Professor echt dood gaat, houdt acteur Álvaro Morte nog even in het midden.

“Ik weet nog niets over hoofdstuk 5 dat we recent hebben ontvangen. Dat is hoe Alex Pina werkt. Hij heeft een idee van welke kant hij op wil gaan, maar het plot hangt af van wat er gebeurd op de set. Er zijn zelfs geruchten dat ik gedood ga worden. Ik hoop het niet, ik houd van het karakter. Ik kan wel zeggen dat het slotseizoen ervoor gaat zorgen dat kijkers niet kunnen ademen”, gaf Morte te kennen.

Harde keuzes

Mochten de makers ervoor kiezen om El Professor dood te laten gaan, dan wordt er opnieuw een harde keuze gemaakt. Eerder zagen we ook onder meer Nairobi al sterven. Het is dan ook duidelijk dat de slotafleveringen van de Spaanse hitserie adembenemend worden. Het is nog niet bekend wanneer La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix verschijnt.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?