Laatste nieuws over Netflix

La Chica de Nieve verlengd voor tweede seizoen én extra verhaal van Castillo

La Chica de Nieve zal een vervolg gaan krijgen. De Spaanse crimeserie was gebaseerd op het gelijknamige boek van Javier Castillo. Dit is internationaal zo’n groot succes gebleken dat Netflix nu een deal heeft gesloten met Castillo. En zo worden er meer boeken van de auteur verfilmd.

La Chica de Nieve krijgt vervolg

Zes afleveringen verschenen er begin dit jaar van La Chica de Nieve, ook bekend onder de Engelse titel The Snow Girl. Wanneer er een klein meisje vermist raakt tijdens een parade in Malaga duikt een journalist bovenop de zaak. En deze laat ze niet meer los. Nu komt er een vervolg op La Chica de Nieve.

Tweede boel: El Juego del Alma

Javier Castillo heeft meerdere verhalen geschreven over Miren Rojo en nu wordt het vervolg van La Chica de Nieve ook verfilmd. Het boek El Juego del Alma wordt het tweede seizoen van La Chica de Nieve. El Juego del Alma is vertaald The Game of the Soul.

Nog een boek verfilmd

Via Twitter laat Javier Castillo weten dat het hier niet bij blijft. Want Ook het boek El Cuco de Cristal zal worden verfilmd door Netflix. Wanneer de Spaanse series te zien zullen zijn is nog niet bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?