Laatste nieuws over Netflix

Las Chicas del Cable krijgt afsluitend vijfde seizoen in twee delen

Cable-Girls-Netflix

Las Chicas del Cable keert terug voor een vijfde seizoen op Netflix. Dit is alleen wel het slotseizoen van de serie, zo heeft de Spaanse reeks zelfs bekendgemaakt via hun socials. Het slotseizoen komt ook nog eens in twee delen.

Seizoen 5 begint al bijna

Het vijfde seizoen van Las Chicas del Cable, ook bekend als Cable Girls, zal in twee delen worden geknipt. Alle episodes zullen in 2020 verschijnen en de eerste vijf afleveringen zullen te zien zijn vanaf 14 februari 2020. Ook het tweede deel van seizoen vijf zal bestaan uit vijf afleveringen, een exacte releasedatum hiervan is nog niet bekend.

Telefonisten in Spanje

Afgelopen zomer blijken de opnames al te zijn gestart van het vijfde seizoen, ongeveer tegelijkertijd met de release van het vierde seizoen in augustus. Las Chicas del Cable speelt zich af in de jaren’20 van de vorige eeuw. Vier dames van wisselende afkomst zijn aan het werk als telefonisten in Madrid. Inmiddels is de reeks dus flink gevorderd en willen de dames een toekomst opbouwen. Dat valt alleen niet mee in een zeer verdeeld Spanje.