Laatste nieuws over Netflix

La Reina del Sur seizoen 3 op komst: “Garantie voor actie”

De opnames van het derde seizoen van La Reina del Sur zijn van start gegaan. Hoofdrolspeler Kate del Castillo vertelde in een exclusief interview al het één en ander van wat we mogen verwachten van de nieuwe afleveringen. Zo blijkt er opnieuw een tijdsprong gemaakt te worden tussen seizoen 2 en seizoen 3.

Seizoen 3

Del Castillo kon nog niet veel verklappen over het derde seizoen van La Reina del Sur, maar gaf wel alvast een tipje van de sluier. “De mensen van Telemundo zijn erg geheimzinnig over hun scripts. Ze vertellen ons niet veel totdat het begint, maar ik weet wel dat het een tijdje begint nadat we haar aan het einde van het tweede seizoen op het vliegveld hebben achtergelaten.”

“Wat ik je kan verzekeren, is dat er veel politieke intriges zijn en natuurlijk veel actie. Het verhaal is ongelooflijk, want Pérez-Reverte heeft weer de leiding. Hij staat garant voor heel wat actie”, aldus Castillo.

La Reina del Sur seizoen 3 op Netflix

Ondertussen is er recent in Colombia gestart met de opnames van La Reina del Sur seizoen 3. De serie is de Spaanse en originele variant van Queen of the South. Op Netflix kunnen we het tweede seizoen van de serie bekijken en ook voor het derde seizoen heeft Netflix de internationale streamingrechten gescoord. Het eerste seizoen is tot op heden nog niet bij de streamingdienst te bekijken.

Of deze nog op Netflix gaat komen is de vraag, maar de serie is prima te zien zonder het eerste verhaal. Tussen seizoen 1 en seizoen 2 zat tenslotte een periode van liefst acht jaar. Over een releasedatum voor seizoen 3 is nog niets bekend.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer La Reina del Sur seizoen 3 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?