Laatste nieuws over Netflix

Laatste afleveringen Alexa & Katie in juni op Netflix

De tienerserie Alexa & Katie komt bijna tot een einde. Het vierde deel van de serie zal in juni op Netflix verschijnen. Bij de aankondiging werd direct duidelijk dat dit het slot zal zijn.

Jaar geleden al opgenomen

De opnames van het aankomende deel werden al in september 2019 opgenomen. Het derde en vierde deel werd namelijk in één keer opgenomen, de zestien afleveringen werden alleen van elkaar los getrokken in twee delen danwel seizoenen.

Strijd tegen kanker

Alexa & Katie gaat om twee tienermeiden. Alexa vecht tegen kanker en durft zich eigenlijk niet meer te vertonen. Met haar beste vriendin Katie slaat ze zich er toch doorheen en meldt zich op school. Samen gaan ze de strijd aan en komen er ook weer bovenop.

Een natuurlijk einde

Het vierde en laatste deel heeft dan ook de subtitle All Grown Up meegekregen. Alexa & Katie zijn klaar om de schoolperiode achter zich te laten en daarmee ook de gezondheidsproblemen. Daarmee komt er een natuurlijk einde aan het verhaal en daarmee ook de serie. De afleveringen zullen te zien zijn op vrijdag 13 juni. De trailer is nog niet verschenen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?