Laatste nieuws over Netflix

Laatste afleveringen Breaking Bad eind februari

Breaking Bad lijkt met afstand de meest populaire serie op Netflix. Vorige maand vroegen we jullie wat de favoriete series zijn en daar kwam Breaking Bad als winnaar uit de strijd. Sinds 15 november staan de laatste seizoenen ook online op Netflix, maar de laatste 8 afleveringen ontbreken tot groot verdriet van velen.

We kunnen het niet met volledige zekerheid zeggen, maar we denken te weten wanneer deze laatste acht afleveringen te zien zullen zijn op Netflix. Volgens de Huffington Post worden de afleveringen op 24 februari toegevoegd. Tenminste dit zal in ieder geval zo zijn in de Verenigde Staten. Natuurlijk wijkt dit nog wel eens af, maar wij hopen toch wel dat wij ook gewoon eind februari eindelijk het slot van Breaking Bad kunnen zien.

De serie gaat over een scheikundeleraar die te horen krijgt dat hij terminaal ziek is. Hij heeft de ziekte longkanker. Omdat Walter, de hoofdpersoon, weet dat hij door de ziekte niet lang meer te leven heeft wil hij zijn vrouw en aanstaande kind niet in de financiële problemen brengen op het moment dat hij komt te overlijden. Hij besluit daarom voor het verkeerde pad te kiezen. Walter duikt de onderwereld in met een oud-leerling van hem en probeert door de verkoop van de drug crystal meth geld te verdienen voor zijn vrouw en kindje.

De laatste afleveringen van Breaking Bad worden omschreven als de beste ooit in de tv-geschiedenis, dus wij zijn razend benieuwd. Wat wel duidelijk is, is dat er over 8 afleveringen een einde aan de serie komt. Wie dat maar moeilijk kan verkroppen, kan zich mogelijk verheugen op de spin-off die later dit jaar gelanceerd zal worden: Better Call Saul.

Klik hier om te zien wanneer andere series op Netflix verwacht worden

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?