Laatste nieuws over Netflix

Laatste seizoen Dynasty heeft releasedatum op Netflix

Drama incoming! Dynasty staat namelijk weer op de planning van Netflix. Het vijfde seizoen zal volgende maand worden gelanceerd op de streamingdienst. Gelijk is er ook slecht nieuws, want dit is het laatste seizoen van de reboot.

Casa Carrington

In Casa Carrington is het aan het begin van het vijfde seizoen Kerstmis, maar een gezellige boel zal het uiteraard niet zijn. Dynasty seizoen 5 opent met een twee uur lange episode. Dan gaat er een antwoord komen op de vraag wat er met Fallon is gebeurd. Ze werd tenslotte aan het einde van het vierde seizoen neergeschoten tijdens een groot event voor Blake’s campagne.

Dynasty gecanceld door The CW

Vanaf 24 september zijn de afleveringen van Dynasty seizoen 5 te zien op Netflix in Nederland. Daarna is het dus helaas gedaan met de serie. Het afgelopen voorjaar heeft The CW aardig de bezem door het aanbod gehaald. Het huis van Riverdale, Arrowverse en dus ook Dynasty gaat een andere koers varen. Het gevolg daarvan is dat er veel series stoppen, waaronder dus ook Dynasty. Een vervolg bij een andere partij – bijvoorbeeld Netflix – lijkt niet realistisch.

Bekijk de trailer van Dynasty seizoen 5

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?