Laatste nieuws over Netflix

Lady Dynamite komt niet meer terug op Netflix

Lady Dynamite gecanceld Netflix

Netflix heeft besloten om geen derde seizoen van Lady Dynamite te bestellen. De streamingdienst heeft de komedieserie na twee seizoenen gecanceld.

Maria Bamford

Lady Dynamite is een serie van Pam Brady en Mitch HUrwitz. De hoofdrol wordt gespeeld door Maria Bamford. De komedienne speelt zichzelf in de serie en het verhaal is dan ook losjes gebaseerd op haar eigen leven. Van haar is onder andere bekend dat ze een bipolaire stoornis heeft.

Bekijk hier welke series nog meer gecanceld zijn door Netflix

Lady Dynamite gecanceld door Netflix

Na twee seizoenen is Lady Dynamite door Netflix gecanceld. Het nieuws komt twee maanden nadat het tweede seizoen op Netflix is verschenen. Kennelijk is er dus geen behoefte aan een derde seizoen, maar een reden hiervoor is niet opgegeven door de streamingdienst. Kwalitatief gezien wordt de serie best gewaardeerd, met onder andere een 7.6 op IMDb en ook op Rotten Tomatoes scoort de reeks goed.

In Nederland bleef de populariteit van Lady Dynamite echter uit. Dat bleek ook uit de uitslagen van het door deze website uitgevoerde Beste Titels van de Maand (november) onderzoek. Slechts 3 mensen stemden toen op Lady Dynamite seizoen 2 als beste nieuwe seizoen van de maand november.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?