Laatste nieuws over Netflix

Lady Gaga geeft zich bloot in Netflix-documentaire

De documentaire Gaga: Five Foot Two over het leven van Lady Gaga gaat over een maand in première op Netflix. In deze docu geeft de wereldberoemde popster zich bloot door een inkijkje in haar leven te geven. Vanaf 22 september staat Gaga, Five Foot Two op Netflix.

Up & Downs

Dat het leven van een popster niet altijd over rozen gaat toont Lady Gaga in haar documentaire. In Gaga: Five Foot Two wordt door filmmaker Chris Moukarbel getoond dat Stefani Joanne Angelina Germanotta (haar echte naam) het regelmatig zeer moeilijk heeft.

Lady Gaga neemt de camera’s mee de studio in, maar ook als ze thuis is. Ze laat de camera’s draaien als ze goed in haar vel zit, maar ook als ze mindere momenten kent. Bijvoorbeeld als ze worstelt met haar gezondheid en haar strijd met relaties. Ook geeft ze aan zich regelmatig alleen te voelen, ondanks alle glitter and glamour. Regelmatig laat ze haar tranen dan ook de vrije loop.

Gaga, Fve Foot Two op Netflix

Gaga, Five Foot Two is vanaf 22 september op Netflix te zien. De documentaire is geselecteerd door het Toronto International Film Festival en zal daarna wereldwijd op Netflix te zien zijn. In Gaga, Five Foot Two wordt de Amerikaanse ster een jaar lang gevolgd. Op Instagram liet Lady Gaga weten het eindresultaat van haar docu nog niet volledig te hebben gezien. “Ik heb nog weinig gekeken en besloot niet verder te kijken, omdat ik niet objectief over mezelf kan zijn. Dus jullie zullen alles zien voordat ik het zelf heb gezien.”

Wat we onder andere van Gaga, Five Foot Two op Netflix kunnen verwachten is hoe ze toe leefde naar haar optreden in de halftime show van de Super Bowl in februari dit jaar. Daarnaast komen dus haar relatie- en gezondheidsproblemen aan bod in de documentaire. In de foto hieronder is te zien dat Lady Gaga op Instagram flink uitpakte om haar documentaire aan te kondigen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?