Laatste nieuws over Netflix

Lana Condor (All the Boys) komt onder koe terecht in Boo, Bitch

Netflix komt binnenkort met een spiksplinternieuwe comedyserie bedoeld voor tieners, genaamd: Boo, Bitch. Dat is een toepasselijke naam, want het hoofdpersonage komt onder een koe terecht en… overlijdt!

Boo, Bitch, get out the way

In Boo, Bitch speelt actrice Lana Condor de middelbare scholier Erica Vu, een meisje dat een braaf leventje leidt. Dat staat echter op het punt van veranderen, want zij en haar beste vriendin Gia (Zoe Colletti) willen de middelbare school niet verlaten zonder dat ze een legendarische avond beleven. Dat lukt lukt behoorlijk goed, want de volgende ochtend wordt Erica dood aangetroffen onder een koe (ja, je leest het goed, dat is nog eens legendarisch). Het enige lichtpuntje is dat ze nu een geest is. Erica probeert het beste te maken van haar leven als spook en zou zelfs een manier kunnen vinden om toch terug te keren naar het leven van vlees en bloed!

Erin Ehrlich en Lauren Iungerich zijn als scripschrijfsters en showrunners betrokken bij het project. Ehrlich maakte eerder Crazy Ex-Girlfriend en Iungerich was verantwoordelijk voor On My Block. De twee werkten ook al eens samen, op de set van Awkward!

All the Boys

Lana Condor (vooral bekend van de All the Boys-filmreeks) speelt dus de hoofdrol én is executive producer. De rest van de cast bestaat uit onder meer Zoe Colletti (Fear the Walking Dead), Mason Versaw (Tick, Tick… Boom!), Aparna Brielle (Swiss and Lali Hijack Hollywood) en Jason Genao (Logan, On My Block).

Boo, Bitch op Netflix

Boo, Bitch krijgt in totaal 8 afleveringen en is te streamen op Netflix vanaf 8 juli 2022. We weten nu al dat de show niet verlengd wordt voor een tweede seizoen, want Boo, Bitch is een miniserie!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?