Laatste nieuws over Netflix

Lang wachten op Lucifer seizoen 5B? Opnames pas in najaar!

Het kan nog wel eens een tijd duren voor we de tweede helft van seizoen 5 van Lucifer kunnen kijken. Het eerste deel wordt in augustus op Netflix gelanceerd, maar de opnames voor de resterende opnames laten op zich wachten.

Nieuwe opnamedata ingepland

Door het coronavirus kwamen de opnames van Lucifer abrupt stil te liggen. Zodoende was het al langer wachten dan gepland op het eerste deel van seizoen 5, een snelle release van tweede helft van het seizoen hoeven we helaas niet. ProductionWeekly meldt namelijk dat Lucifer seizoen 5B zal worden opgenomen vanaf half oktober. Dit zal opnieuw gebeuren in Los Angeles.

5B en seizoen 6 achter elkaar opnemen?

Op dit moment zijn er andere producties weer langzaam op gang gekomen, al gaat dit door de gevolgen van het coronavirus nog wel met horten en stoten. Het is dus onduidelijk hoe alles ervoor zal staan in oktober en of er daadwerkelijk dan weer volop gedraaid kan worden. Opnamedata voor het vorige week aangekondigde zesde seizoen zijn helemaal nog onzeker, al bestaat er de mogelijkheid dat seizoen 5B en seizoen 6 achter elkaar opgenomen worden.

Extra seizoen gepland

Vorige week maakte Netflix de releasedatum van het eerste deel van seizoen 5 bekend. Op 21 augustus zullen acht afleveringen op de streamingdienst verschijnen. In totaal bestaat het vijfde seizoen uit zestien afleveringen. Waar dit het slot zou zijn, maakte Netflix ook bekend dat er besloten is om toch een zesde seizoen te maken. Hoeveel afleveringen dit slotseizoen zal bedragen is nog een vraagteken.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?