Laatste nieuws over Netflix

Langs de mooiste keukens in Chef’s Table

Chefs Table NetflixEen groot chef-kok is gepassioneerd, talentvol en creatief. Maar je moet ook een avonturier zijn. De zes koks uit de nieuwe docuserie Chef’s Table hebben die vaardigheid alvast onder de knie. Filmmaker David Gelb, bekend van Jiro Dreams of Sushi, ging voor de nieuwe Netflix Original-docuserie Chef’s Table op bezoek bij een groot aantal topchefs om letterlijk een kijkje in hun keuken te nemen.

Vanaf komende zondag 26 april is de serie exclusief op Netflix te zien. Hieronder alvast de trailer van de nieuwe serie, waarin al duidelijk wordt hoe gepassioneerd de koks zijn met hun gerechten.

Chef’s Table gaat de wereld rond

Chef’s Table toont het reilen en zeilen in de keuken van zes gerenommeerde internationale chefs. De chefs die gevolgd worden in de serie zijn Massimo Bottura (Osteria Francescana in Modena, Italië), Dan Barber (Blue Hill Restaurant in Stone Barns en in New York City, USA), Francis Mallmann (El Restaurante Patagonia Sur in Buenos Aires, Argentinië), Niki Nakayama (N/Naka Restaurant in Los Angeles, VS), Ben Shewry (Attica Restaurant in Melbourne,  Australië) en Magnus Nilsson (Fäviken in Järpen, Zweden).

Chef’s Table is bedacht door David Gelb en geproduceerd door Boardwalk Pictures. De regie is in handen van David Gelb, Andrew Fried, Brian McGinn en Clay Jeter.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?