Trailers

Langverwachte Outlander seizoen 7 trailer eindelijk verschenen

Het zevende seizoen van Outlander komt nu echt dichterbij. Er is namelijk een trailer gedeeld van het nieuwe seizoen, dat zoals bekend extra lang zal worden. En tevens het voorlaatste seizoen van Outlander betreft.

Twee delen gesplitst

Voor de start van het zevende seizoen van Outlander hoeven we niet lang te wachten, maar de finale is nog héél ver weg. De start is namelijk in de Verenigde Staten op 16 juni. Wanneer de Nederlands en Belgische releasedatum is, is nog afwachten. Wel is duidelijk dat het Amerikaanse Starz ervoor heeft gekozen om het zevende seizoen in twee delen te knippen. Er komen nu acht afleveringen. De overige acht afleveringen zullen pas in 2024 worden gelanceerd.

Amerikaanse Revolutie

In het zevende seizoen van Outlandre is de Amerikaanse Revolutie in volle gang. En in deze onrustige periode moeten de hoofdrolspelers zien te overleven. En ook meegroeien in de strijd. Naast het zevende seizoen komt er ook nog een afsluitend achtste seizoen van Outlander. Daarna is het tijd voor de spin-off Outlander: Blood of My Blood.

Bekijk de trailer van Outlander seizoen 7

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?