Trailers

Langverwachte trailer Riverdale seizoen 5 gelanceerd

Het vijfde seizoen van Riverdale is in aantocht. Nadat het vierde seizoen van de serie abrupt ten einde kwam vanwege problemen rond de opnames in verband met het coronavirus, mogen we ons nu dan toch gaan verheugen op nieuwe afleveringen van de populaire serie. Op woensdag 20 januari gaat het vijfde seizoen van Riverdale van start bij The CW en een dag later wordt de nieuwe aflevering op Netflix verwacht.

Vertraging

De uitbraak van het coronavirus heeft de opnames van Riverdale flink dwars gezeten. Zo konden de laatste drie afleveringen van seizoen 4 niet worden opgenomen, waardoor het vierde seizoen drie afleveringen minder telde dan de bedoeling was. Die laatste drie afleveringen zijn inmiddels wel opgenomen, waardoor seizoen 5 van Riverdale aftrapt met die episodes. Zo zal de eerste aflevering van seizoen 5 het eindgala zijn.

Tijdsprong

Na de drie laatste afleveringen van het vierde seizoen van Riverdale krijgen we te maken met een flinke tijdsprong. Naar verluidt gaat het om een periode van vijf jaar en in die tijd blijkt er flink wat veranderd te zijn. Zo zijn er relaties verbroken en nieuwe ontstaan.

Riverdale seizoen 5 op Netflix

Het vijfde seizoen van Riverdale gaat op woensdag 20 januari van start in de Verenigde Staten. Het is de verwachting dat de eerste aflevering vervolgens op donderdag 21 januari gelanceerd wordt op Netflix in Nederland. Daarna worden wekelijks nieuwe afleveringen toegevoegd. Hieronder bekijk je alvast de trailer.

Lees ook: Riverdale seizoen 5: Deze choquerende onthullingen zijn al bekend

Bekijk de trailer van Riverdale seizoen 5

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?