Laatste nieuws over Netflix

Alle liedjes Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga op een rij

Eurovision Netflix

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga bracht naast een komisch – en uiteindelijk ook wel een beetje romantisch – verhaal, vooral ook heel veel muziek. Op Spotify is inmiddels een playlist met de volledige soundtrack van The Story of Fire.

DJ Tiësto

Lars en Sigrit gaan naar het Songfestival met Double Trouble. Wist je dat dit nummer geschreven is door DJ Tiësto? Dit deed hij samen met Will Ferrell (de vertolker van Lars) en My Marianne). Het is één van de vele nummers die voorbij komt in The Story of Fire Saga.

Wie zingt voor Rachel Adams (Sigrit)? My Marianne aka Molly Sandén!

Waar Will Ferrell (Lars) zelf zingt, doet Rachel McAdams (Sigrit) dit niet. Haar liedjes zijn gezonden door My Marianne, de artiestennaam van de Zweedse Molly Sandén. Ook de Russische inzending van Alexander Lemtov (Dan Stevens) is niet door hemzelf gezongen. Het opzwepende Lion of Love is ingezongen door Erik Mjönes. Andere deelnemers aan de zangwedstrijd zongen wel zelf, zoals de Griekse inzending Demi Lovato.

Soundtrack Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Alle nummers die gezongen zijn in The Story of Fire Saga zijn inmiddels verzameld op Spotify in een playlist. De soundtrack bevat alle nummers, inclusief de Song-a-Long medley én het toch wel aanstekelijke Jaja Ding Dong.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?