Laatste nieuws over Netflix

Lilyhammer keert niet terug voor vierde seizoen

Lilyhammer Netflix

Steven van Zandt heeft bekend gemaakt dat er geen vierde seizoen zal komen van Lilyhammer. De Netflix Original, gemaakt samen met de Noorse zender NRK1, heeft drie seizoenen achter de rug waarin Van Zandt de hoofdrol speelde. De afgelopen jaren verscheen de serie telkens richting het einde van het jaar, maar nu blijft dat dus uit. “Lilyhammer RIP. Niet mijn beslissing”, laat de acteur weten.

Lilyhammer draait om Frank ‘The Fixer’ Tagliano. Het wordt hem te heet onder de voeten in New York en de maffioso besluit om zijn oude maten te verraden. Daarop maakt hij een herstart in Lilyhammer. In het rustige ondergesneeuwde Noorse dorpje gaat hij door het leven als Johnny Henriksen. Het duurt niet lang voor hij ook in Lilyhammer de regie volledig over neemt. Het zorgt drie seizoenen lang voor de meest hilarische situaties en soms ook keiharde actie.

In het derde seizoen werd ook onder meer Brazilië aangedaan en kwam er een familie reünie voor de Tagliano’s. De laatste aflevering gaf al het gevoel dat dit wel eens het einde van de serie kon zijn. Toch had Van Zandt, die ook meeschreef aan de serie, graag doorgegaan. Nu laat hij echter weten dat de serie dus stopt. “Het werd allemaal te ingewikkeld.”

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?