Laatste nieuws over Netflix

Liveblog Comic Con: Dag 1

Van 20 tot en met 23 juli wordt de Comic Con in San Diego gehouden. Tijdens dit event zijn er heel veel Netflix-series en films én series die wij in Nederland op Netflix kunnen kijken die een presentatie houden. Dat is een garantie voor veel nieuws, trailers en meer. We houden jullie op de hoogte via deze dagelijkse liveblogs.

01.30 uur Alles op een rijtje

Dag 1 zit in de boeken, waarbij voor Netflix de focus was op de twee aanstaande films. Daarvan kregen we dan ook de eerste beelden te zien. Het grootste nieuws kwam vlak voor het begin van de dag. We zetten de belangrijkste zaken op een rijtje.

Vrijdag is er weer een volle dag met onder meer The Walking Dead (21.15 uur), The 100 (21.30 uur) en The Defenders (2.15 uur). Tot dan!

00.53 uur We vliegen door naar Bright met Will Smith

Terry Crews praat het Netflix-panel aan elkaar zoals hij dat ook al deed voor Ultimate Beastmaster. Naast Death Note presenteert Netflix namelijk ook Bright. De film met in de hoofdrol Will Smith komt in december naar de streamingdienst en Smith warmt ons al aardig op met deze trailer. Mensen, orks en elfen proberen allemaal in vrede samen te leven en aan agent Smith de taak om alles in goede banen te leiden. We wensen Will alvast veel succes.

00.45 uur Death Note komt met vette trailer

Death Note komt op 25 augustus naar Netflix en tijdens Comic Con heeft de cast verteld wat ze zoal van de remake van de Aziatische versie vinden. Het was uiteraard ook aanleiding om nieuw beeldmateriaal naar buiten te brengen en wel deze trailer. De intrede van Light in de duistere wereld van Ryuk begon met een enkele naam. Hierbij een exclusieve eerste blik op een gloednieuwe clip.

23.50 uur Panel Teen Wolf is vooral afscheid nemen

Het uurtje praten met de cast van Teen Wolf leverde geen nieuws op. De laatste afleveringen zijn opgenomen en de cast heeft ervan genoten. Waar naar buiten is gekomen dat MTV werkt aan een vervolg, laten de huidige castleden weten dat het verhaal voor hen wel klaar is. Ze begonnen als tieners aan Teen Wolf. “Zeven jaar later zijn we 25. Het is voor ons gewoon klaar”, vertelde Dylan O’Brien. “Ik zal de show en de karakters wel altijd blijven missen.” Wel is er een nieuwe trailer gelanceerd.

22.56 uur Teen Wolf toch niet ten einde?

Teen Wolf seizoen 6B wordt komende zomer uitgezonden, waarna het hopelijk snel in Nederland op Netflix zal verschijnen. Dit zijn de laatste afleveringen van de serie, zo maakte MTV bekend. Inmiddels ligt dat toch wat anders. Teen Wolf gaat namelijk verder als podcast én er wordt al gesproken over een vervolg!

22.48 uur Wainwright krijgt vaste rol

Sarah Hyland zal voorlopig een gastrol vertolken in Shadowhunters, dat is niet langer het geval voor Alisha Wainwright. Zij heeft de rol van Maia Roberts op zich en de makers van Shadowhunters hebben bekendgemaakt dat haar rol in het derde seizoen een vaste rol zal zijn. Wainwright kunnen we dus noteren voor het volledige nieuwe seizoen, dat te zien zal zijn in 2018. Momenteel zijn we nog volop in het slot van het tweede seizoen.

22.33 uur Sarah Hyland in Shadowhunters

Een leuk nieuwtje over Shadowhunters, want Sarah Hyland gaat een gastrol spelen in de laatste afleveringen van seizoen twee. De actrice van Modern Family, waarin ze Haley Dunphy speelt, was al vastgelegd, alleen was het nog een geheim welke rol ze zou gaan vertolken. dat is zojuist bekendgemaakt, want Hyland zal in Shadowhunters verschijnen als Seelie Queen. De eerste beelden zijn ook gelijk vrijgegeven.

22.10 uur Shadowhunters op het toneel

De dag in San Diego begint nu echt warm te draaien, want het grote tijdsverschil met de westkust van de Verenigde Staten zorgt ervoor dat het echte werk pas begint als de nacht bij ons alweer aanbreekt. Shadowhunters is de eerste grote serie die op het toneel aanschuift. Het grootste deel van de cast is present om de pers te woord te staan.

19.35 uur The Originals stopt na vijfde seizoen

Het eerste grote nieuws vanuit San Diego is doorgekomen. The Originals gaat er namelijk mee ophouden. De serie van The CW is vier seizoenen onderweg en maandag beginnen de opnames voor het vijfde seizoen. Dat is ook gelijk het laatste seizoen, zo laat producer Julie Plec weten. Lees meer over het stoppen van The Originals.

19:20 uur Bright maakt al indruk

Eén van de hoogtepunten van de eerste dag zal de presentatie zijn van Bright, deze film van Netflix met Will Smith zal in december verschijnen. De eerste beelden vanuit San Diego zien er al erg fraai uit. Smith liet eerder vandaag al weten dat Bright een kruising zal zijn tussen Training Day en Lord of the Rings. Hij legt de lat dus alvast hoog.

17.00 uur Druk weekend voor de boeg

Dit zijn de series en titels van Netflix, of titels die wij in Nederland op Netflix kunnen zien, die de komende dagen een presentatie zullen houden op Comic Con. Over de dagen verdeeld houdt iedere titel een persmoment. In het onderstaande schema staan de Nederlandse tijden aangegeven.

Programma dag 1 – donderdag 20 juli

19.30 – Voltron Legendary Defender (Netflix)
22.00 – Shadowhunters (Freeform)
23.00 – Teen Wolf (MTV)
00.15 – Bright (Netflix)
00.15 – Death Note (Netflix)
01.00 – Z Nation (Syfy)

Programma dag 2 – vrijdag 21 juli

20.15 – iZombie (The CW)
21.15 – The Walking Dead (AMC)
21.30 – Buddy Thunderstruck (Netflix)
21.30 – The 100 (CW)
22.15 – Rick and Morty (Adult Swim)
02.15 – The Defenders (Netflix)
02.15 – Archer (FX)

Programma dag 3 – zaterdag 22 juli

19.00 – Once Upon a Time (ABC)
19.00 – Riverdale (The CW)
21.00 – The Originals (The CW)
23.30 – Star Trek: Discovery (CBS)
01.00 – Stranger Things (Netflix)
01.30 – Supergirl (The CW)
02.10 – Legends of Tomorrow (The CW)
03.10 – The Flash (The CW)
03.50 – Arrow (The CW)

Programma dag 4 – zondag 23 juli

22.00 – Dirk Gentley (BBC America)
23.00 – Doctor Who (BBC)

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?