Laatste nieuws over Netflix

Liveblog Comic Con: Dag 2

Van 20 tot en met 23 juli wordt de Comic Con in San Diego gehouden. Tijdens dit event zijn er heel veel Netflix-series en films én series die wij in Nederland op Netflix kunnen kijken die een presentatie houden. Dat is een garantie voor veel nieuws, trailers en meer. We houden jullie op de hoogte via deze dagelijkse liveblogs. Dag 1 gemist, lees alles terug.

08.00 uur De dag op een rijtje

Dag 2 van Comic Con zit ook in de boeken en bracht weer veel nieuws. We zetten de belangrijkste zaken voor je op een rijtje.

03.35 uur Nieuwe trailer The Defenders

Het eerste seizoen van The Defenders zal uit acht afleveringen bestaan waarvan de opnames liefst vijf maanden hebben geduurd. Richting 18 augustus worden we opgewarmd met een tweede indrukwekkende trailer.

03.00 uur Iron Fist krijgt tweede seizoen

Het was lang onzeker, maar Iron Fist mag nogmaals aan de bak. De vierde actieheld uit Hells Kitchen verscheen afgelopen voorjaar op Netflix met zijn eigen serie. De reactie waren zeer gemengd, maar ondanks dat komt er een nieuw seizoen. Voor de daadwerkelijke release zal het even wachten zijn.

22.28 uur The Defenders denken aan tweede seizoen

The Defenders hebben vannacht om 2.15 pas hun panel, waarbij we uiteraard hopen op nieuwe beelden en misschien wel een uitgebreide trailer of sneak peak. Eerder op de avond schoven de vier Defenders al aan bij TVLine en sprake daar over hun eerste ontmoeting én over een mogelijk tweede seizoen! Daarover is op dit moment nog geen besluit over genomen en zal afhangen van Netflix én hoe de kijkers The Defenders gaan beoordelen.

21.50 uur Wie zijn de mensen op het gevangenisschip?

The 100 kondigde een flinke scoop aan tijdens Comin Con en die kwam er ook. De mensen op het gevangenisschip komen uit dit tijdperk. Ze zijn al sinds de eerste apocalyps in ‘cryosleep’ geweest. Kortom bevroren. De showrunner heeft uitgelegd hoe alles in elkaar zit.

21.43 uur Nieuwe beelden van The Walking Dead

Het achtste seizoen van The Walking Dead gaat in het najaar beginnen en ondanks dat de opnames de afgelopen week stillagen is de trailer wel afgerond. Deze werd tijdens het panel van The Walking Dead in San Diego dan ook gepresenteerd.

20.58 uur The Punisher mag nog niets zeggen

In de trailer van The Defenders zagen we een glimp van Frank Castle, aka The Punisher. Dit najaar krijgt hij ook nog eens zijn eigen serie op Netflix, maar daar mag acteur Jon Bernthal nog niet te veel over zeggen. Veel wijzer zijn we dan ook niet na dit interview met EW.com, maar een paar leuke weetjes geeft hij wel weg. Of mocht dat eigenlijk al niet?

20.44 uur iZombie krijgt vaste personage erbij

In het vierde seizoen van iZombie zal Angus DeBeers een vaste personage zijn. We zagen DeBeers in de laatste episodes al verschijnen, vanaf dit najaar is hij er dus altijd bij. DeBeers wordt gespeeld door Robert Knepper, die we ook goed kennen als Theodore ‘T-Bag’ Bagwell uit Prison Break, Samuel Sullivan uit Heroes en General Jamie McClendon in het zesde seizoen van Homeland.

20.36 uur Een minuut stilte voor John Bernecker

The Walking Dead houdt later vanavond een presentatie, maar eerst is er stilgestaan bij het overlijden van John Bernecker. De stuntman van de serie overleed afgelopen week na een ongeval tijdens de opnames voor het nieuwe seizoen. Er werd een minuut stilte gehouden.

19.07 uur The Defenders warmen ons alvast op

De dag in San Diego begint op gang te komen en de eerste panels beginnen over een uur. Het slot is ingeruimd voor The Defenders en daarvan is alvast wat materiaal naar buiten gekomen. We worden opgewarmd door Stan Lee.

17.00 uur Dag 2: Dit staat er op de rol

In San Diego staat weer een drukke dag op de rol. Door het grote tijdsverschil met de westkust van de Verenigde Staten wordt het nachtwerk voor het hoogtepunt van de dag komt: The Defenders. Daarvoor zijn er ook al panels van onder meer The Walking Dead en The 100. Acteurs en de makers van de series schuiven aan om de pers en fans te woord te staan. In de meeste gevallen levert dit ook nieuws of nieuwe beelden op.

Programma dag 2 – vrijdag 21 juli

20.15 – iZombie (The CW)
21.15 – The Walking Dead (AMC)
21.30 – Buddy Thunderstruck (Netflix)
21.30 – The 100 (CW)
22.15 – Rick and Morty (Adult Swim)
02.15 – The Defenders (Netflix)
02.15 – Archer (FX)

16.00 uur Wat bracht ons dag 1

Dag 1 was ten aanzien van Netflix vooral gericht op de films die in de komende maanden verschijnen. Death Note komt in augustus en Bright in december. Vooral de film met Will Smith maakte veel indruk. Daarnaast was er nieuws over Teen Wolf, Shadowhunters en The Originals. Het nieuws op een rijtje:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?