Laatste nieuws over Netflix

Liveblog Comic Con: Dag 3 en 4

Van 20 tot en met 23 juli wordt de Comic Con in San Diego gehouden. Tijdens dit event zijn er heel veel Netflix-series en films én series die wij in Nederland op Netflix kunnen kijken die een presentatie houden. Dat is een garantie voor veel nieuws, trailers en meer. We houden jullie op de hoogte via deze dagelijkse liveblogs. Dag 1 en gemist? Lees alles terug over dag 1 en dag 2.

09.00 uur Dag 3 in de boeken; een overzicht

Opnieuw een erg drukke dag op Comic Con bracht vooral heel veel trailers en links en rechts wat nieuws. Zondag wordt de vierdaagse afgesloten met nog een paar laatste presentaties. Dag 3 zetten alvast op een rijtje:

08.00 uur Arrow seizoen 6: Trailer

De nacht werd afgesloten met een presentatie van Arrow. Deze The CW-serie is op Netflix wekelijks te zien en we maken ons alweer op voor het zesde seizoen. Daarvan verscheen dan ook tijdens Comic Con een trailer.

00.55 uur Veel informatie over Stranger Things

Het panel van Stranger Things heeft veel informatie opgeleverd. Behalve de trailer werd bekend dat er Justice for Barb zal zijn en Will leeft nog altijd deels in The Upside Down. Naast de cast die terug zal keren, zullen er ook drie nieuwe personages in het tweede seizoen van Stranger Things spelen.

00.34 uur Eerste beelden Star Trek: Discovery

Star Trek: Discovery heeft op Comic Con in San Diego de eerste beelden laten zien van deze langverwachte serie. De CBS-serie zal bij ons op Netflix worden uitgezonden, op 25 september verschijnt de allereerste episode. En duidelijk is alvast dat het oorlog wordt.

22.32 uur The Flash laat donkere seizoen achter zich

Na de zeer enthousiast begroette eerste twee seizoenen van The Flash, die ook vooral erg luchtig waren, was het derde seizoen een stuk donkerder. Dit beviel de fans minder en zo naar nu blijkt de makers achteraf ook. “Het was een zwaarwichtig seizoen en daardoor de minst leuke”, gaf Grant Gustin toe tegenover Entertainment Weekly. “Je kon het in je maag voelen als je naar huis ging, iedereen was beïnvloed door de verhaallijn. Wij als cast zijn ook een stuk vrolijker wanneer er veel gelachen wordt.” Producer Todd Helbing liet dan ook weten dat het vierde seizoen luchtiger zal zijn. “Donkerder dan het derde seizoen zal Flash niet meer worden.”

21.35 uur Laatste seizoen The Originals heeft een trailer

Donderdagavond werd bekend dat het vijfde seizoen van The Originals ook het laatste zal zijn. De opnames voor dit slotseizoen zijn begonnen en daarna is het dus wachten op de afronding van het verhaal van de spin-off van The Vampire Diaries. Check alvast de trailer!

21.03 uur Schutter op Fred Andrews blijft groot mysterie

Draaide seizoen 1 van Riverdale voornamelijk om de moord op Jason Blossom, in het tweede seizoen zal de schutter die het gemunt heeft op Fred Andrews lang een geheim blijven. De cast en producers spraken in San Diego over het aanstaande seizoen, dat zoals we onlangs al konden melden veel langer zal duren. Er komen liefst 22 afleveringen en daarin zullen meer personages in de schijnwerpers staan. Door de grote cast en het korte eerste seizoen was dat in de eerste campagne niet het geval, maar nu zullen we veel meer gaan zien van bijvoorbeeld Kevin en Josie en the Pussycats. Ook is er een trailer verschenen!

19.54 uur Cast Riverdale present

De cast van Riverdale is aanwezig in San Diego. Het panel stond origineel gepland voor zeven uur Nederlandse tijd, maar dit is wat later geworden. De acteurs hebben het afgelopen uur eerst handtekeningen uitgedeeld aan de aanwezige fans. En dat zijn er een heleboel zoals je zult begrijpen 🙂

19.40 uur Once Upon a Time maakt nieuwe start

De afgelopen periode was er veel kritiek op de wijzigingen bij One Upon a Time. Een groot deel van de huidige cast en verhaallijnen keren niet terug. Dat is niet zonder reden, zo heeft producer Eddie Kitsis proberen uit te leggen. “We wilden dat de karakters een goed einde hadden. Nu is het tijd voor nieuwe avonturen. We zijn absoluut niet van plan om de afgelopen zes uit uit te vegen, we hopen vooral dat de fans met ons mee willen gaan op de nieuwe reis.”

18.50 uur Programma dag 3: Stranger Things, Star Trek en The CW

Het programma van de derde dag in San Diego staat wat Netflix betreft volledig in het teken van Stranger Things. Het panel zal om 1 uur vannacht Nederlandse tijd plaatsvinden. Daarvoor is het al de beurt aan Star Trek: Discovery. Daarbij hopen we uiteraard op een eerste trailer. De rest van de dag is gevuld met The CW-series, die wij door hun goede deal met Netflix allemaal kunnen zien.

Programma dag 3 – zaterdag 22 juli

19.00 – Once Upon a Time (ABC)
19.00 – Riverdale (The CW)
21.00 – The Originals (The CW)
23.30 – Star Trek: Discovery (CBS)
01.00 – Stranger Things (Netflix)
01.30 – Supergirl (The CW)
02.10 – Legends of Tomorrow (The CW)
03.10 – The Flash (The CW)
03.50 – Arrow (The CW)

18.20 uur Dit waren de hoogtepunten van dag 2

Dag 2 van Comic Con was een lange dag met veel hoogtepunten en nieuws over The Walking Dad, The 100, The Defenders en Iron Fist. We zetten de belangrijkste zaken nog eens voor je op een rijtje.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?