Laatste nieuws over Netflix

Locke & Key keert in oktober terug voor tweede seizoen

Locke & Key zal dit najaar weer te zien zijn op Netflix. De bovennatuurlijke serie werd ruim een jaar geleden gelanceerd op Netflix en het duurde niet lang voor er een vervolg werd besteld. En daar bleef het niet bij, want er wordt ook gelijk een derde seizoen gemaakt.

Oktober seizoen 2

Het tweede seizoen van Locke & Key heeft nog geen exacte datum, maar zal in ieder geval in oktober verschijnen. Ondertussen is de cast druk aan het werk met het opnemen van het derde seizoen. Dit nieuws kwam naar buiten tijdens Geeked Week. Ook zijn de eerste beelden vrijgegeven, die hieronder te zien zijn.

Keyhouse

Na de dood van Rendell Locke verhuizen Nina en kinderen Tyler, Kinsey en Bode naar het Keyhouse in Matheson. Het huis waar Rendell opgroeide. Dit huis blijkt vergeven van de verborgen sleutels, ieder met unieke magische krachten. Bode kan deze vinden door te luisteren wanneer ze tegen hem fluisteren. Het begint leuk, tot er rare dingen gebeuren. En er andere mensen zijn die de kracht van de sleutels willen gebruiken voor hun eigen gewin.

Lock and Key Netflix seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?