Laatste nieuws over Netflix

Locke & Key verrast: seizoen 3 aangekondigd vóór release seizoen 2

Locke & Key doet wel een zeer unieke aankondiging in deze tijd waarin heel veel series het moeilijk hebben. Door de pandemie worden series sneller gecanceld en liggen producties lang stil. Maar voor Locke & Key geldt het omgekeerde. Nog voor de serie het tweede seizoen ziet verschijnen op Netflix, is er al een derde seizoen aangekondigd!

Key House

De verfilming van de comics van Joe Hill en Gabriel Rodriguez is bewerkt door Carlton Cuse en Meredith Averill. Na de moord op hun vader gaan drie kinderen en moeder Locke naar het ouderlijk huis van hun vader. Gekgenoeg waren ze nog nooit op Key House geweest en al snel ontdekken ze waarom. Er zijn grote geheimen in het huis, die allemaal mogelijk worden door sleutels. Deze magische sleutels blijken een link te hebben met de moord op hun vader. Alleen ze zijn niet de enige die de sleutels graag in handen krijgt.

Seizoen 3 Locke & Key

De serie werd begin 2020 gelanceerd en in 2021 wordt het tweede seizoen verwacht. De opnames hiervoor zijn in september begonnen. Of deze al zijn afgerond is niet volledig duidelijk. Wel is er nu dus heel goed nieuws. Netflix heeft namelijk besloten om ook alvast een derde seizoen aan te kondigen. Dit valt samen met een deal die Meredith Averill heeft gesloten met Netflix. Ze zal de komende jaren meer projecten gaan draaien voor de steamingdienst.

De aankondiging van Locke & Key seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?