Laatste nieuws over Netflix

Lost in Space heeft eindelijk releasedatum op Netflix

De releasedatum van Lost in Space seizoen 1 op Netflix is eindelijk bekend gemaakt. Middels een eerste video werden eerste beelden getoond van deze reboot van de gelijknamige serie uit de jaren zestig. In april gaat Lost in Space in première op Netflix.

Bekende gezichten

In de eerste video van Lost in Space (hieronder te bekijken) zien we veel bekende gezichten terug. Zo spelen Toby Stephens (Die Another Day), Molly Parker (House of Cards), Ignacio Serricchio (Bones), Taylor Russell, Maxwell Jenkins, Mina Sundwall (Freeheld) en Parker Posey (Superman Returns) de hoofdrollen.

Een groot deel van bovengenoemde namen maakt onderdeel uit van de familie Robinson. Zij zijn lichtjaren van hun bestemming verwijderd en moeten samen zien te overleven.

Lost in Space op Netflix

Lost in Space wordt door Netflix gereleased op 13 april 2018. Er zijn voor het eerste seizoen tien afleveringen gemaakt en deze zullen allemaal gelanceerd worden op 13 april door de streamingdienst. Lost in Space is een reboot van de gelijknamige serie uit de jaren zestig. Tussen 1965 en 1968 werden er drie seizoenen over de familie Robinson gemaakt. De serie werd destijds gemaakt door Irwin Allen. Netflix doet het in 2018 nog eens dunnetjes over, maar met andere creators: Matt Sazama en Burk Sharpless.

Kolonie

Lost in Space is een nieuwe sci-fi-serie van Netflix en draait om de familie Robinson. Het verhaal speelt zich dertig jaar verder in de tijd af en de Robinson’s zijn een aantal van de geselecteerde mensen om een nieuw leven op te bouwen in een betere wereld, in de ruimte. Onderweg naar hun nieuwe bestemming loopt het echter niet volgens plan en zullen ze allianties moeten sluiten om te kunnen overleven in de ruimte, lichtjaren verwijderd van hun oorspronkelijke bestemming.

Lost in Space in de ruimte

Op aarde moeten we dus nog tot 13 april wachten om Lost in Space via Netflix te bekijken. Astronauten in de ruimte kunnen volgens Deadline nu al naar de serie kijken. Netflix zou namelijk de eerste aflevering beschikbaar gesteld hebben aan NASA, zodat zij Lost in Space de ruimte in konden sturen. Daarmee hebben de astronauten wat extra vertier in de ruimte.

Bekijk hieronder de eerste beelden van Lost in Space:

Lost in Space Netflix

Lost in Space Netflix

Lost in Space Netflix

Lost in Space Netflix

Lost in Space Netflix

Lost in Space Netflix

Lost in Space Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?