Laatste nieuws over Netflix

Lost in Space krijgt derde én laatste seizoen

Voor Lost in Space komt er in 2021 een einde aan de reis. De reboot van de serie uit de jaren’60 krijgt van Netflix een derde seizoen. Dit zal wel gelijk het laatste seizoen zijn dat de familie Robinson de ruimte in gaat.

Lost in Space in de jaren’60

Al is Lost in Space voor de reboot op Netflix begon in Nederland misschien geen bekende titel, het is in de Verenigde Staten één van de grondleggers van series op televisie. In de jaren’60 draaide de serie drie seizoenen. Het is geen toeval dat de reboot opnieuw uit drie seizoenen bestaat.

Als trilogie bedoeld

Dit heeft maker Zack Estrin laten weten nadat Netflix aankondigde een punt achter de serie te zetten. “Ik zag het verhaal vanaf het begin al als een trilogie.” Voor het slotseizoen krijgt Estrin de tijd, want deze zal pas in 2021 verschijnen. Daarin zal duidelijk gaan worden hoe de familie Robinson hun reis weet te voltooien. In het eerste seizoen kwamen ze per toeval op een onbekende planeet terecht, waar het spannende avontuur begon. In 2018 kwam het eerste seizoen op Netflix. Dit was na Bright en Stranger Things 2 de best bekeken titel op de streamingdienst.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?