Laatste nieuws over Netflix

Lost in Space krijgt tweede seizoen op Netflix

Lost in Space wordt voorzien van een tweede seizoen. De remake van de hit uit de jaren zestig verscheen half april op Netflix en een maand later heeft de streamingdienst al besloten om een nieuw seizoen te bestellen. De kijkcijfers waren in de Verenigde Staten direct goed en ook in Nederland was de respons enthousiast.

Gevaar voor Will Robinson nog niet voorbij

In ons maandelijkse onderzoek onder onze lezers bleek dat Lost in Space jullie favoriete nieuwe serie van april was, voor onder meer The Alienist. Na ruim dertigduizend stemmen heeft de serie op IMDb ook een ruime voldoende: 7,2. Via Twitter heeft Lost in Space nu zelf laten weten dat het gevaar voor Will Robinson nog lang niet voorbij is en er een seizoen 2 aankomt.

Nieuw leven in de ruimte beginnen

Lost in Space speelt zich dertig jaar in de toekomst af, waarbij kolonisatie in de ruimte een realiteit is geworden. De familie Robinson is één van de families die een nieuw leven willen beginnen in een betere wereld. Maar dat loopt toch heel anders dan ze zich hadden voorgesteld. Er gaat op weg naar hun nieuwe huis flink wat mis en ze komen dan ook niet aan op de juiste bestemming. Ze zullen nieuwe bonden moeten sluiten om het gevaar af te wenden.

Releasedatum Lost in Space 2 nog niet bekend

Over een releasedatum voor het tweede seizoen van Lost in Space heeft Netflix nog niets bekendgemaakt. Dit zal in ieder geval op zijn vroegst pas in 2019 zijn. De originele serie kende in de jaren zestig drie seizoenen. Of hier volledig aan wordt vastgehouden is eveneens nog niet bekendgemaakt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?