Laatste nieuws over Netflix

Lost in Space seizoen 2 verschijnt met Kerstmis

Lost in Space seizoen 2 heeft een releasedatum gekregen. Dit weekend is Comic Con in New York en deze beurs werd door Netflix benut om meer bekend te maken over de serie. De kerstdagen blijken in te zijn geruimd voor de serie.

Reboot van jaren’60 succes

In de jaren’60 was Lost in Space één van de eerste succesvolle series in de Verenigde Staten. Ruim een halve eeuw later bracht Netflix een reboot uit. Het eerste seizoen verscheen in april 2018 en het duurde niet lang voor er een vervolg werd besteld. Hiervan zijn nu de eerste beelden gelanceerd, met ook de releasedatum: 24 december 2019. De kerstdagen kunnen dus worden benut voor Lost in Space 2.

Lost in Space: 30 jaar in de toekomst

Lost in Space speelt zich dertig jaar in de toekomst af, waarbij kolonisatie in de ruimte een realiteit is geworden. De familie Robinson is één van de families die een nieuw leven willen beginnen in een betere wereld. Maar dat loopt toch heel anders dan ze zich hadden voorgesteld. Er gaat op weg naar hun nieuwe huis flink wat mis en ze komen dan ook niet aan op de juiste bestemming. Ze zullen nieuwe bonden moeten sluiten om het gevaar af te wenden.

Bekijk de trailer van Lost in Space seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?