Laatste nieuws over Netflix

‘Louise’ (Pommelien Thijs) doet boekje open over Knokke Off seizoen 2

Knokke Off is van Vlaamse makelij, maar het eerste seizoen van deze serie was écht niet alleen een succes in België. Ook in Nederland sloeg de show namelijk aan en ook wij kijken reikhalzend uit naar seizoen 2. Daar is nu het een en ander over bekend geworden.

Knokke Off

Waar ging Knokke Off seizoen 1 ook al weer over? De serie neemt je mee door het leven van de rijkeluiskindjes uit Knokke, een van de populairste Belgische badplaatsen. Daan en zijn moeder Melissa verblijven voor de zomer op een camping aan de Vlaamse kust. De sfeer slaat echter volledig om wanneer Daan de rijke Louise en Alex ontmoet. Opeens belooft dit allesbehalve een saaie vakantie te worden!

Aangezien Knokke Off ‘eigendom’ is van de Belgische zender VRT was het eventjes de vraag of er überhaupt wel nieuwe afleveringen gemaakt zouden worden. Pommelien Thijs, die de rol van Louise speelt, liet echter al vrij snel weten: “Ik had nooit verwacht dat het zo zou aanslaan. Je probeert geen verwachtingen te hebben, maar dit overtreft alles. Ik hoop enorm dat er een tweede seizoen komt.”

Begin dit jaar werd het tweede seizoen officieel bevestigd, mét alle bekende gezichten van seizoen 1. “De vertrouwde ingrediënten blijven behouden. Het wordt heel visueel en meeslepend. We verwachten er heel veel van”, beloofde Ruth Degraeve van VRT MAX.

“Aangenaam verrast”

Nu doet Thijs een boekje open over seizoen 2, in gesprek met RTL Boulevard: “Het is altijd fijn terug thuiskomen als je iedereen terugziet. Twee jaar ouder ondertussen, dan de eerste keer.” Maar… Pommelien, wat staat ons precies te wachten? “Ik was echt aangenaam verrast toen ik het script las. Het gaat weer vreselijk spannend worden.”

Knokke Off seizoen 2 op Netflix

Dan zijn we natuurlijk ook nog benieuwd naar de releasedatum van de nieuwe afleveringen. Die is nog onbekend. En bovendien is het de vraag hoe men dit precies aan gaat pakken. Wordt seizoen 2 van Knokke Off eerst uitgezonden op VRT en later uitgebracht op Netflix? Of wordt het gedaan zoals bij Undercover, dat na het eerste seizoen gelijktijdig gereleaset.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?