Laatste nieuws over Netflix

Love, Death + Robots vernieuwd voor tweede seizoen

Love, Death + Robots wordt voorzien van een tweede seizoen. Het eerste seizoen bestond uit achttien losse verhalen waarbij Netflix voor het eerst testte met verschillende aflevering-volgordes. Nu heeft de streamingdienst laten weten dat er nieuwe afleveringen komen.

Love, Death + Robots

In het eerste seizoen van Love, Death + Robots konden we aan de slag met achttien korte afleveringen met allen een eigen animatie-stijl. In de afleveringen stonden drie onderwerpen centraal: Liefde, dood of robots en vaak een combinatie van de drie. Alle afleveringen waren op zichzelf staand en vertelden een eigen verhaal. Het eerste seizoen werd gemaakt door Tim Miller en David Fincher.

Love, Death + Robots seizoen 2 op Netflix

Netflix heeft laten weten dat Love, Death + Robots een tweede seizoen krijgt. Jennifer Yuh Nelson heeft het team versterkt als supervisor en zal toezicht houden op alle afleveringen. Uit hoeveel afleveringen het tweede seizoen bestaat, is onduidelijk. Ook is nog niet bekend wanneer we met de nieuwe afleveringen aan de slag kunnen. Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer Love, Death + Robots seizoen 2 naar Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?