Laatste nieuws over Netflix

Gerucht: Lucifer speelt rol in Arrowverse cross-over: Crisis on Infinite Earths

De Arrowverse cross-over zou dit jaar wel eens een zeer verrassende verschijning kunnen hebben. De geruchten zijn namelijk sterk dat Lucifer te zien zal zijn. Tom Ellis is deze week gespot tijdens de opnames van Crisis on Infinite Earths!

Jaarlijks cross-over feest

De DC-series die zich in hetzelfde universum spelen als Arrow komen de laatste jaren telkens één keer bij elkaar. Tijdens de zogenaamde cross-over afleveringen strijden ze samen tegen het kwaad. Dit seizoen zullen Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl én Batwoman de krachten gaan bundelen. Traditiegetrouw is de cross-over begin december te zien en de opnames zijn nu dan ook in volle gang.

Lucifer Morningstar op de set

Daarbij heeft het er alle schijn van dat er een verrassing zal zijn, want niemand minder dan Tom Ellis stond op de set als Lucifer Morningstar. Dit heeft Canada Graphs naar buiten gebracht. Ook Lucifer is een DC-karakter, al heeft hij tot dusver geen enkele connectie gehad met de Arrowverse-series. Als we de geruchten mogen geloven komt daar dus verandering in tijdens de cross-over genaamd Crisis on Infinite Earths.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?