Laatste nieuws over Netflix

Lucifer in Arrowverse cross-over? “Sorry fans, nee”

Foto’s en berichten doken afgelopen week op dat Tom Ellis was gespot tijdens de opnames van de Arrowverse cross-over afleveringen. Zou Lucifer een rol spelen in deze DC-reeks? Fans hoopten erop, maar het blijkt niet het geval te zijn.

Gespot in Vancouver

Series zoals Arrow, Supergirl en The Flash komen jaarlijks samen in overkoepelende cross-over afleveringen. Dit jaar lijkt de samensmelting groter te worden dan ooit, waarbij pardoes Lucifer opdook. Ook hij is een DC-personage, al is er nog nooit een kruisbestuiving geweest met een personage uit Arrowverse. Toch was Tom Ellis gespot in Vancouver tijdens de opnames.

Opeens in een andere serie

Dit weekend werd hij door Entertainment Tonight gevraagd naar deze situatie. Ellis greep het aan om alle geruchten direct uit de wereld te helpen. Hij had zich er kostelijk mee vermaakt. “Wat er gebeurde… Ik ben naar Vancouver gevlogen om de verjaardag van een vriend bij te wonen. En opeens schijn ik in een andere serie te spelen. Het is echt niet waar, sorry fans.” Gevraagd werd Ellis ook of er de mogelijkheid bestaat dat er ooit een spin-off komt van Lucifer. Hier is hij vager over. “Ik ben de verkeerde persoon om deze vraag aan te stellen.”

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?