Laatste nieuws over Netflix

Lucifer Reunion Special warmt je op voor seizoen 4

De cast van Lucifer is rond de tafel gaan zitten om te praten over The Nine Circles of Hell. In een halfuur praten de hoofdrolspelers met elkaar over de serie, over het moment dat de serie werd gecanceld, gebeurtenissen op de set en over het vierde seizoen.

Special te vinden op Netflix

Lucifer seizoen 4 zal op 8 mei op Netflix verschijnen. In aanloop daar naar is de Reunion Special toegevoegd aan het aanbod. Deze kun je vinden als via Lucifer op Netflix en vervolgens onder het kopje ‘Trailers en en meer’. Dit is de rechtstreekse url naar de special. De special bedraagt een klein halfuur, waarin Rachael Harris (oftewel dr. Linda Martin) de regie in handen heeft.

Seizoen 4 op komst

Het vierde seizoen van Lucifer is veelbewogen. De serie werd door FOX tenslotte na drie seizoenen gecanceld. De cast gaat hier uitgebreid op in, want ze werden zelf ook overvallen door het nieuws dat er een punt achter de serie werd gezet. Netflix redde Lucifer vervolgens en zo gaat het verhaal nu verder. Er zijn wel twee grote wijzigingen. De seizoenen zijn een stuk korter, waardoor er gerichten aan het verhaal rondom Lucifer gewerkt kan worden. De cast laat hier zelf over weten zeer blij mee te zijn. Daarnaast verschijnen alle afleveringen in één keer.

Bekijk ook alvast de trailer van seizoen 4

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?