Laatste nieuws over Netflix

Lucifer seizoen 3 nu al op Netflix te zien

Lucifer seizoen 3 kun je nu al op Netflix volgen. Dinsdag 3 oktober is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van deze populaire serie aan het aanbod toegevoegd. De eerste twee seizoenen verschenen op 1 september op Netflix en werden toen al enthousiast begroet.

Duivel op aarde

Lucifer is de heer van de hel, maar hij besluit om de hel te verlaten en vertrekt naar Los Angeles. Natuurlijk heeft zijn ‘verhuizing’ gevolgen, maar dat kan Lucifer weinig schelen, want in Los Angeles vindt hij de spanning waar hij naar op zoek is.

Lucifer opent een nachtclub in zijn nieuwe woonplaats en raakt direct betrokken bij dingen die ernstig mis gaan in Los Angeles. Hij krijgt dus ook meteen een rechercheur op bezoek. Met haar, Chloe Decker, klikt het goed en er ontstaat een hechte vriendschap.

Lucifer seizoen 3 op Netflix

Lucifer seizoen 3 is wekelijks op Netflix te zien met een nieuwe aflevering. Dat is erg goed nieuws, want in Amerika is het derde seizoen van Lucifer op 2 oktober van start gegaan. Binnen 24 uur stond de nieuwste aflevering dus ook in Nederland online. Netflix zal nu iedere dinsdag een nieuwe aflevering van Lucifer seizoen 3 aan het aanbod toevoegen. Vermoedelijk staat de nieuwe episode wekelijks rond het middaguur online.

Voor de verstokte fans van Lucifer is het ontzettend goed nieuws dat seizoen 3 nu al te volgen is via Netflix. Van een achterstand op Amerika is nu nauwelijks sprake door de fraaie deal die de streamingdienst met Fox heeft weten te sluiten over de streamingrechten. Lucifer seizoen 3 bestaat uit liefst 22 afleveringen, dus de komende maanden verschijnt er iedere week een nieuwe aflevering.

Beste nieuwkomer

Lucifer werd eerder deze week door de bezoekers van deze website nog verkozen tot Beste Nieuwe Serie op Netflix van de maand september. De serie bleef andere nieuwkomers Star Trek: Discovery en Queen of the South ruim voor.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?