Laatste nieuws over Netflix

Lucifer seizoen 4 heeft releasedatum te pakken

Lucifer seizoen 4 staat al bijna op ons te wachten. Vorige week kwam er al een promo aan over de overstap van de serie naar Netflix, nu is de datum vrijgegeven. We hoeven namelijk niet eens meer een maand te wachten op het langverwachte vervolg.

Van FOX naar Netflix

Op 8 mei zullen de nieuwe afleveringen van Lucifer te zien zijn op Netflix. De serie rondom Lucifer, gespeeld door Tom Ellis, draaide drie seizoenen op FOX. Ondanks dat er een grote schare fans was, besloot FOX door de dalende kijkcijfers om de serie na drie seizoenen te cancelen. De paniek was groot, want het derde seizoen sloot ook nog eens af met een hele grote cliffhanger.

Lucifer seizoen 4

De fans lieten zich horen via #SaveLucifer en dat bracht uiteindelijk succes. Netflix redde de serie voor de poorten van de hel en daarop werd een vervolg gemaakt. Afgelopen najaar ging de productie van start en nu zijn de afleveringen klaar om op Netflix te verschijnen. Het ritme is wel anders. Waar we gewend waren aan wekelijkse afleveringen, zullen alle episodes nu in één keer verschijnen. Daarnaast is het seizoen bondiger met minder afleveringen. Volgens de hoofdrolspelers komt dit het verhaal ten goede. De releasedatum is bekendgemaakt via onderstaand filmpje. Het vierde seizoen bestaat uit tien afleveringen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?