Laatste nieuws over Netflix

Lucifer seizoen 6 al in september naar Netflix

Het zesde seizoen van Lucifer heeft een releasedatum gekregen op Netflix. Al vanaf 10 september verschijnt het slotseizoen van Lucifer online. Daarmee komt seizoen 6 razendsnel nadat het tweede deel van seizoen 5 in mei ten einde kwam. Bij de bekendmaking van de releasedatum verschenen ook de eerste beelden uit het zesde seizoen online.

Comic-Con@Home 2021

Het nieuws omtrent Lucifer komt als een grote verrassing. Netflix gebruikte het Lucifer panel tijdens Comic-Con@Home om de releasedatum bekend te maken. Tegelijkertijd met de aankondiging van de releasedatum, verscheen ook een sneak peek van wat we van de Duivel kunnen verwachten nadat de grote veranderingen die hij en de wereld zijn ondergaan aan het einde van seizoen 5.

Slotseizoen

Het zesde seizoen van Lucifer wordt ook het slotstuk van de serie. Dat de serie het nog zolang heeft volgehouden, is sowieso al bijzonder. De serie werd tenslotte na drie seizoenen al gecanceld door FOX. Na een flinke campagne van de fans, besloot Netflix de serie nieuw leven in te blazen. In dat kader kreeg de serie nog drie nieuwe seizoenen.

Lucifer seizoen 6 op Netflix

Voor het zesde seizoen van Lucifer verloopt het allemaal wel net een beetje anders dan bij seizoen 5. Zo bestond het vijfde seizoen uit zestien afleveringen die in twee delen online kwamen op Netflix. Seizoen 6 zal uit ‘slechts’ tien afleveringen bestaan. Het ziet ernaar uit dat dat complete zesde seizoen op 10 september in één keer online verschijnt op Netflix. Hieronder bekijk je alvast de aankondiging met als slogan: “All bad things must come to an end”.

Bekijk de aankondiging

De titels van de afleveringen

  1. Nothing Ever Changes Around Here
  2. Buckets of Baggage
  3. Yabba Dabba Do Me
  4. Pin the Tail on the Baddie
  5. The Murder of Lucifer Morningstar
  6. A Lot Dirtier Than That
  7. My Best Friend
  8. Save the Devil, save the World
  9. Goodbye, Lucifer
  10. Partners ‘Til the End

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?