Laatste nieuws over Netflix

Lucifer seizoen 6 stap dichterbij: Makers gecontracteerd

Lucifer Netflix seizoen 5

De geluiden dat Lucifer alsnog een zesde seizoen gaat krijgen worden steeds realistischer. Showrunners Ildy Modrovich en Joe Henderson hebben namelijk een nieuw contract getekend.

Lucifer heeft bijzondere geschiedenis

Momenteel wordt er gewerkt aan het vijfde seizoen van Lucifer. Nadat de reeks na drie seizoenen was gecanceld door FOX, terwijl er een grote cliffhanger was aan het einde van dat seizoen, gaf Netflix de serie een nieuw leven. Er kwam een vierde seizoen en vervolgens werd er een vijfde seizoen aangekondigd. Daarbij kwam wel gelijk de melding dat dit echt het laatste seizoen zou zijn.

Showrunners tekenen contract

Inmiddels is Netflix van gedachte veranderd, want er worden gesprekken gevoerd om toch een zesde seizoen van de populaire reeks te maken. Het heeft er nu alle schijn van dat de gesprekken positief verloren. TVLine heeft namelijk de primeur dat de showrunners een nieuw contract hebben getekend. Wanneer er een zesde seizoen wordt gemaakt, dan zullen Modrovich en Henderson opnieuw de kar trekken.

Tom Ellis voor het groene licht

De enige cruciale handtekening die nu nog ontbreekt is die van Tom Ellis. De vertolker van Lucifer is cruciaal om de serie een vervolg te geven. Wanneer ook Ellis binnenboord is, dan is de weg vrij voor Netflix om Lucifer te verlengen met een zesde seizoen. Het vijfde seizoen bestaat uit zestien afleveringen en zal in twee delen worden gelanceerd. De releasedata hiervoor zijn nog niet bekend.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Lucifer seizoen 5 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!