Laatste nieuws over Netflix

Lucifer-ster Tom Ellis speelde bijna in Outlander

Tom Ellis is uitgegroeid tot dé hoofdrolspeler van Lucifer. Het blijkt echter niet veel gescheeld te hebben of de acteur had ook een rol gehad in Outlander. Ellis verklapte het nieuws in gesprek met Outlander-acteur Sam Heughan (Jamie Fraser). De twee oude vrienden spraken met elkaar voor Square Mile.

Lucifer in Outlander

“Ik ga jullie meenemen in een klein geheim”, begon Ellis. “Ik heb auditie gedaan voor Outlander. Niet voor Jamie Fraser, maar voor Tobias Menzies’ deel, ‘Black Jack’ Randall. Ik weet nog dat ik het script las en dacht: ‘Dit is echt goed’.” Heughan reageerde: “Ik weet niet zeker hoe ik me gevoeld zou hebben als jij mij zou… aanvallen, zullen we maar zeggen”, doelend op de marteling en het seksueel misbruik.

Lastig

“Dat zou best lastig zijn geweest”, voegde Heughan aan zijn verhaal toe. Toch denkt hij dat Ellis wel op zijn plaats was geweest in Outlander. “Eigenlijk zou je briljant zijn geweest. Want Frank Randall is een charmant, sympathiek personage en dan is Black Jack, de andere rol die je zou moeten spelen, gewoon gewelddadig. Het is een geweldige rol. Tobias doet natuurlijk geweldig werk, maar dat zou zo anders zijn geweest.”

Outlander seizoen 7

Eerder deze week was Outlander ook al in het nieuws. Toen werd duidelijk dat de serie terugkeert voor een zevende seizoen. Seizoen 7 bestaat uit twaalf afleveringen en wordt gebaseerd op het boek An Echo in the Bone van Diana Gabladon.

Outlander seizoen 6: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?