Laatste nieuws over Netflix

Lucifer verlengd met vijfde én tevens laatste seizoen

Lucifer is door Netflix verlengd met een vijfde seizoen. Het vierde seizoen verscheen afgelopen maand en is al ontzettend goed bekeken. De verlenging komt dan ook niet als een verrassing, maar wel hetgeen daarbij komt. Het vijfde seizoen van Lucifer zal namelijk het slotstuk zijn.

Tweede keer dat Lucifer ‘stopt’

Het zal voor de tweede keer zijn dat Lucifer stopt. Ruim een jaar geleden werd Lucifer door FOX gecanceld. Dat was na drie seizoenen en op een moment dat er net een grote cliffhanger was. De fans van de serie kwamen dan ook massaal in opstand en uiteindelijk met succes. Netflix pikte de serie op en zo werd er dan ook een nieuw seizoen gemaakt. Er kwamen antwoorden op de vragen en het verhaal ging verder. Nu komt er echt een einde.

Einde op de wijze zoals het moet

Een nieuwe opstand van fans van Lucifer lijkt nu niet noodzakelijk te zijn, want de makers van de serie reageren zelf erg blij met het besluit van zowel Netflix als de producers. Er komt een vijfde en laatste seizoen. “Er komt nu een einde zoals het hoort.” De makers krijgen alle ruimte om het verhaal af te ronden, zo reageert ook Tom Ellis (de vertolker van Lucifer). “Kijk eens wat er is gebeurd. Een vijfde en laatste seizoen van Lucifer komt naar Netflix en ik dank alle loyale fans voor het kijken. Laten we dit nu op een waarde wijze afsluiten.”

Lucifer seizoen 5

In Lucifer draait het om de duivel: Lucifer Morningstar. Hij is het spelen van de duivel zat en daalt af naar aarde. Hij runt eerst een nachtclub in Los Angeles, maar na een aanvaring met een agente is hij bezeten van het oplossen van misdaadzaken. De band wordt steeds closer, tot Cloe het ware gezicht van de duivel te zien krijgt. Hoe dat verder ging zagen we in het vierde seizoen en nu komt er dus een vijfde seizoen. Hoeveel afleveringen het seizoen zal bevatten en wanneer deze zal verschijnen is op dit moment nog niet bekend.

Wil jij als eerste weten wanneer Lucifer seizoen 5 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?